Vilde brombærranker og visne stauder

imageimageimageI den overgroede og tilgroede have er der nok at gå igang med. Jeg har valgt at gå til kamp mod de mange vilde brombærranker. Jeg har ikke erfaring med at fjerne brombær, men med tykke arbejdshandsker på forsøger jeg at rive dem op. Så må tiden vise, om det er en stakket frist, og de vil myldre frem igen. Jeg begyndte i bedene nærmest huset og vil arbejde mig rundt om græsplænen.

Aldrig før har jeg set så store tidsler. De gror alle steder i bedene, men også i græsplænen. De største har nok en diameter på omkring en meter. Gad vidst hvor mange år gamle de største tidsler er? De er sikkert smukke, men her i haven skal de altså ikke gro!

Her i haven må der være masser af stauder. Det bliver spændende at se hvilke. Nu vil jeg bare fjerne alt det visne. De små nye spirer gætter jeg på bliver til pæoner, høstanemoner og mange spændende overraskelser.

De første løgplanter er i fuld gang. Masser af gule krokus, lyserøde hyacinter, blå og hvide violer myldrer frem. Hvor er det spændende at følge havens udvikling. Hvad der gemmer sig under al det visne og vilde, håber jeg at finde og give plads!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s